✿ Hi, Si Cantik Tampan, Silalah Klik TQ✿

Gambar Lightning Gliterity

Monday, October 17, 2011

Lightning Gliterity? mende alah apa tu? hik hik aku pon tak reti nak explain macam mana, yang aku tahu seni yang menggunakan lampu, cahaya atau api menggunakan camera dengan setting bulb atau slow shutter dan iso yang rendah :) aku cuba untuk belajar buat benda alah ni, tapi tak banyak peralatan yang aku ada, lampu suluh je yang ada hihi, semalam facebook walking dengan kawan-kawan so terjumpa hasil kerja yang mereka buat cantik :) di sini nak share gambar sikit ye :) Gambar di ambil dari Micheal :)

 Muzik-muzik :)
Termenung ku sendirian.


Dan yang ni pulak dari Pangeran Erwan rakan facebook :) mintak kongsi je gambar ni Erwan ye..hihi


Bunga-bunga cinta :)


Fire Love 


Devil hihi


alo alo tomey kan?


cahaya lampu ade kapel hihi

Nanti nak cuba nak buat jugak, Creative dan cantik kan gambar2 tu :)

Suka? Klik La Like

Comments
5 Comments
    
    

5 500 mendoakan Amira Cemerlang Dunia dan Akhirat:

Zana Adieyza Zana Adieyza on October 17, 2011 at 5:22 PM said...

kreatif! gmbr last tu cute jer..

athirah salleh athirah salleh on October 17, 2011 at 5:37 PM said...

cantik. huuu.

Cik Aish Cik Aish on October 17, 2011 at 8:37 PM said...

done follow u...blog yg attractive...smart!

IMANSHAH IMANSHAH on October 17, 2011 at 8:47 PM said...

sumpah lawa

Myra Myra on October 17, 2011 at 11:14 PM said...

@IMANSHAHbetol3 hihi

 

! ✿AMIRA STUDIO✿ ! Copyright © 2011